Nederlands

Wij zijn Litsa en Johannes van Ouwerkerk (Mingyur Yeshe) en wij geven met veel plezier sinds 2008 satsangs en darshans in Nederland geïnspireerd door zuid India en Tibet.

Satsang is een manier om terug te keren naar wie je werkelijk bent, ofwel het oplossen van wie je denkt te zijn door middel van stille meditaties en als nodig een uitleg of belichting op de identificatie van wie je denkt te zijn. Darshan is een techniek om de kundalini aan te wakkeren en het verstand stil te leggen en helpen ook om de identificaties los te laten zodat je helemaal jezelf kan zijn.

Onze satsangs en darshans zijn gratis en meestal in gehele stilte. Je kan gewoon aanschuiven bij de groep en de energie zijn ding laten doen. We zijn overigens geen organisatie of groep want wij geloven dat om echte vrijheid te bereiken je alle werkende manieren moet kunnen gebruiken maar nergens aan vast moet komen te zitten.

Het meeste wat je op deze website kan vinden staat in het Engels maar omdat het grootste gedeelte toch alleen maar plaatjes zijn moet dat geen probleem vormen. Het idee achter al deze plaatjes is dat je ook een darshan van andere mensen (en zelfs kristallen) kan ontvangen, of ze nu nog leven of niet. Zo heb ik voor mij de meest waardevolle plaatjes geselecteerd en gebruik ze nog steeds af en toe. Bij deze hebben anderen nu ook de mogelijkheid om darshans te ontvangen van deze meesters. Het enige wat je hoeft te doen is de foto's aan te kijken en als het ware de meester toe te laten om naar jouw te kijken, en de energie doet de rest.

De basis theorie die je hier vindt is uniek met trekjes uit het advaita, Hinduisme en Boeddhisme.

Wij hopen hiermee vele mensen te kunnen helpen in hun spirituele pad en heel veel geluk te spreiden over de planeet.

Arut perum jyoti